lokale tijd in Suriname
Welkom op de website van Travel Point Suriname.

Travel Point Suriname is een touroperator die een aantal gespecialiseerde tours en activiteiten aanbiedt. Wij hebben in samenwerking met onze tourpartners dit aanbod met grote zorg ontwikkeld om u het beste van Suriname te laten beleven en de de mooiste plekken van Suriname te laten zien.

Service, kwaliteit en zorg voor een interessant, informatief en gevarieerd aanbod staan bij ons hoog in het vaandel.

De ervaringen die wij in de vele jaren tijdens onze reizen naar het prachtige Suriname hebben opgedaan, willen wij graag met u delen. Naast de benodigde informatie die u nodig heeft om naar Suriname te reizen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het plannen en samenstellen van uw reis. Wij denken graag met u mee.

Onze tours brengen u naar unieke gebieden van het Surinaamse
binnenland waar u kunt genieten van een ongerept tropisch regenwoud, heerlijk verfrissende stroomversnellingen of watervallen en intense rust. U ontmoet de lokale bevolking en ervaart en ziet hun manier van leven. Ervaar ook de indrukwekkende sterrenhemel en de adembenemende zonsondergang en opkomst. Geniet van prachtige uitzichten en spot diverse dieren zoals apen, vogels en bijzondere insecten.

Wij willen ons aanbod uniek en ook betaalbaar houden. Mede daarom richt Travel Point Suriname zich vooral op de digitale wereld. Zo hebben wij naast deze website ook een Facebook pagina. Informatie, opmerkingen, vragen en reserveringen ontvangen en verstrekken wij daarom hoofdzakelijk via de mail. Travel Point Suriname heeft dan ook geen kantoor. Door onze manier van werken kunnen de overheadkosten tot een minimum worden beperkt en hoeven wij deze praktisch niet in onze prijzen door te berekenen.

Uitgebreide informatie van Travel Point Suriname over de services en het aanbod vindt u op deze website. Indien u vragen of opmerkingen heeft horen wij dit graag. U kunt ons eenvoudig bereiken via de “Contactpagina”.
U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u langs op uw vakantieadres in Suriname.

Wij zijn u graag van dienst en heten u van harte welkom bij onze tours en activiteiten.

Namens Travel Point Suriname wens ik u alvast voorpret met het plannen van uw reis, veel plezier in Suriname, en een behouden thuiskomst.

Peter Duker

Disclaimer Webdesign by MSS